Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (6.17 secunde)
In aprilie anul acesta a primit NUP din partea procurorilor de la Parchetul General, dupa ce a fost anchetat mai bine de un an de zile in mega-scandalul notarilor numiti ilegal de guvernarea PSD.
"Prefectii sunt reprezentantii Guvernului in teritoriu, iar Guvernul este asumat politic, deci si prefectii ar trebui sa fie politici, sa stim cine raspunde pentru guvernarea locala", a adaugat Bogdan Ciuca.
Discursul sau, de altfel, desavarsit din punct de vedere oratoric, a fost impanat de epitete precum "extraordinar", "uluitor", "enorm", "urias" si alte asemenea superlative, toate caracterizand, bineinteles, guvernarea liberala si rezultatele acesteia, cresterile salariale si ale pensiilor, ale nivelului de trai si ale economiei.
In asteptarea unei decizii a democratilor privind pozitia acestora fata de motiunea pe care PSD a anuntat ca o va depune, vicepresedintele PD Ioan Oltean vorbeste despre o eventualitate a intrarii partidului sau la guvernare, daca actualul Guvern cade.
Potrivit lui Ponta, motiunea face referire la toata guvernarea de dupa 2004.
"O parte din aceste datorii sunt de la guvernarea PSD. Actualul guvern ar fi trebuit sa faca un control drastic, sa vada cine este responsabil si sa incerce sa recupereze banii"- sustine Marinescu.
Motiunea este o analiza pertinenta si necesara in legatura cu guvernarea de dreapta, luata in ansamblu, din ultimii trei ani", a declarat Iliescu.
Fostul negociator cu UE Vasile Puscas considera ca "Romania a pasit stramb in UE", ca guvernarea este "absorbita de jocuri politicianiste interne", iar angajamentele asumate nu sunt respectate.
PD-ului in schimb ii convine situatia, pentru ca guvernarea erodeaza si facand galagie in opozitie nu ai cum sa pierzi.
"Romania a inceput cu guvernarea condusa de Adrian Nastase, iar in Europa suntem condusi de Mircea Geoana. Aceasta este axa puterii catre Europa".
Enescu a dat exemplul Spitalului Judetean, in care guvernarea actuala a investit peste 100 miliarde de lei vechi, adica mai mult decat s-a dat de 17 ani incoace.
Liderii social-democrati au infierat din nou guvernarea de dreapta, Geoana mergand pana acolo incat i-a prezentat pe cei din Partidul Popular European (principala forta politica din Uniunea Europeana) ca adversari ai romanilor.
Se tine cont de faptul ca s-au scumpit toate si trebuie sa dai si tu spaga mai mare cel putin cu 30-40%, asa cum sunt si celelalte scumpiri, deci este foarte clar ca traim rau in Romania, traim rau pentru ca guvernarea este asa cum este.
Lobby platit de Total Fina Elf in schimbul dreptului exclusiv de exploatare a zacamintelor de petrol si gaze naturale Singura masura luata pana acum de Romania a fost cea initiata de guvernarea Adrian Nastase, cand s-a incheiat un foarte dubios contract de lobby cu franco-belgienii de la Total Fina Elf, nu tocmai una dintre companiile petroliere serioase ale momentului.
Fostul ministru al apararii in guvernarea CDR, Victor Babiuc este suspectat si el de fapte de coruptie. Procurii DNA au cerut avizul Cotrocenilor pentru luare de mita si abuz in serviciu.
Referitor la afirmatiile primarului Radu Mazare pe aceasta tema, care se declarase mahnit de faptul ca guvernul, desi promisese ca va cofinanta proiectul de dotare al clinicii cu 5 milioane de euro, nu s-a tinut de promisiune, George Dragomir a spus ca "bate campii ca de obicei, in guvernarea anterioara el nefiind in stare sa bata un banner in spital".
"Din acest punct de vedere, va trebui sa reformulam Legea raspunderii ministeriale, prost conceputa de fostul ministru al Justitiei, Valeriu Stoica si de guvernarea CDR-ista, precum si prevederile Regulamentului Camerei Deputatilor, care pot duce la limitarea artificiala a raspunderii penale sau la ingerinte in actul de justitie", se mai arata in comunicat.
"De data asta s-a iesit pur si simplu in plina campanie electorala, dovedindu-se foarte clar caracterul partizan al acestui document, care nu are absolut nimic nici cu guvernarea curata, ci mai degraba cu un sistem murdar de a face campanie electorala", a conchis Melescanu.
El considera ca formatiunea pe care o reprezinta a fost exclusa de la "guvernarea locala" de catre liberali, in conditiile in care in iarna au mers impreuna in sprijinirea reprezentantei UDMR la postul de primar al municipiului de pe Crisul Repede.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca propunerea avansata de ISD, intr-un raport de analiza politica, privind realizarea unui pact de neagresiune electorala intre PSD si PNL, este nerealista si contraproductiva.
google-analytics.com